Info

Het bestuur

- Voorzitter: Stijn Cools


- Secretaris: Greet Loomans


- Penningmeester: Veerle Jongeneelen


- Bestuursleden


- Cis Rombouts

- Niels Iemants

- Gunter Daeleman

Blauw-Zwart Brecht legt een busreis in voor alle thuiswedstrijden van Club Brugge KV in de Jupiler Pro-league. Iedereen die Blauw Zwart een warm hart toedraagt kan lid worden van onze club en deelnemen aan onze activiteiten. Ook mensen die nog geen lid zijn van BZB kunnen zich inschrijven voor onze verplaatsingen naar het Jan Breydelstadion.


Orde, netheid en sportiviteit dragen wij hoog in het vaandel. Het is de bedoeling om met respect voor iedereen een leuke dag of avond te beleven. Zowel op onze bus als in en rond het stadion gedraagt iedereen zich zoals het een echte Club supporter betaamt.


Praktisch:


Lidmaatschap volwassenen - 30 EUR

Lidmaatschap kinderen < 16j - 15 EUR


Busgeld leden - 9 EUR (mits aankoop 5-rittenkaart, anders 10 EUR per rit)

Busgeld niet-leden - 15 EUR


Bier en frisdrank op onze bus verkrijgbaar aan 1,20 EUR per consumptie. Alcoholische dranken uiteraard enkel vanaf 16 jaar.


PETER Blauw-Zwart Brecht


Wij zijn fier op onze peter Brandon Mechele. Een betrouwbare kracht die voorop gaat in de strijd. Zijn profiel sluit dan ook zeer mooi aan bij de waarden van onze supportersclub.

Ons lokaal:


Wij vertrekken aan sporthal De Ring - Ambachtslaan 7 - 2960 Brecht

De bus:


De chauffeur is verantwoordelijk en dus ook baas op zijn of haar bus. Eventuele opmerkingen meldt u eerst aan het bestuur zodat er gepaste maatregelen kunnen genomen worden. Onze verplaatsingen naar het Jan Breydelstadion gebeuren in samenwerking met busmaatschappij De Polder.